Чотири страхові компаніїї отримали ліцензії


Держфінпослуг видала ліцензії на провадження страхової діяльності АСТ "ЮНІОН-ІНСУР", "Українській страховій компанії "Панацея -1997", ЗАТ СК "ІНТЕГРІТІ" та ТзДВСК "Провіта".

Відповідно до підпункту 8 пункту 6 Положення про Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг України, затвердженого Указом Президента України від 4 квітня 2003 року № 292/2003, Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України постановила прийняти рішення:

  • про видачу ліцензії терміном на три роки Акціонерному страховому товариству “ЮНІОН-ІНСУР” (ідентифікаційний код 22229921; м. Сімферополь, вул. Пушкіна, 8, кв.19) на провадження страхової діяльності у формі обов`язкового страхування цивільної відповідальності суб`єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно пожежами та аваріями на об`єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечні об`єкти та об`єкти, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного та санітарно-епідеміологічного характеру.
  • про видачу ліцензії терміном на три роки Закритому акціонерному товариству “Українська страхова компанія „Панацея-1997” (ідентифікаційний код 24735858, м. Київ, вул. Чичоріна, 18) на провадження страхової діяльності, зокрема обов`язкового медичне страхування.
  • про видачу ліцензії терміном на три роки Закритому акціонерному товариству „Страхова компанія “ІНТЕГРІТІ” (ідентифікаційний код 21607657; м. Київ, вул. Рогнідинська, 3, кв. 5) на провадження страхової діяльності, зокрема добровільного страхування кредитів (у тому числі відповідальності позичальника за непогашення кредиту).
  • про видачу ліцензії терміном на три роки Товариству з додатковою відповідальністю “Страхова компанія “Провіта” (ідентифікаційний код 31704186; Київська обл., м. Вишгород, вулиця Набережна, 7) на провадження страхової діяльності, зокрема таких видів страхування:

- страхування врожаю сільськогосподарських культур і багаторічних насаджень державними сільськогосподарськими підприємствами, врожаю зернових культур і цукрових буряків сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності;
- страхування цивільної відповідальності суб`єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно пожежами та аваріями на об`єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечні об`єкти та об`єкти, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного та санітарно-епідеміологічного характеру;
- страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів.  | Держфінпослуг