СК "Український страховий альянс" збільшить статутний фонд


Акціонери страхової компанії "Український страховий альянс" (Київ) 9 березня прийняли рішення про збільшення статутного фонду компанії на 0,2 млн гривень до 3,4 млн. Про це Українським Новинам повідомив заступник голови правління компанії Володимир Виграненко.

Статутний фонд компанії буде збільшений за рахунок додаткової емісії 200 простих іменних акцій номіналом 1 000 гривень. Діючі акціонери компанії мають переважне право на придбання акцій додаткової емісії пропорційно їх часткам у статутному фонді.

Виграненко також повідомив, що незабаром компанія має намір збільшити статутний фонд до еквівалента 1 млн. євро.

Більш 80% акцій "Українського страхового альянсу" знаходиться у власності Укрсиббанку, інші розподілені між юридичними особами. Компанія надає свої послуги в тому числі через мережу філій Укрсиббанка. Компанія працює на ринку з 2001 року.

У липні 2002 страхова компанія "Український страховий альянс" розпочала продаж своїх страхових полісів у відділеннях і філіях Укрсиббанку.

У березні 2003 року компанія вступила в Лігу страхових організацій України. За даними на лютий регіональна мережа Укрсиббанка складається з 22 філій і 198 відділень.   | Форіншурер