АСТ "Бусін" буде проводити виплати по літаку Іл-76ТД


Як повідомлялось раніше, 04 березня 2004 р. в аеропорті "Біна" (Баку, Азербайджан) сталася катастрофа з повітряним судном (ПС) Іл-76ТД бортовий номер UR-ZVA.

КАСКО повітряного судна, відповідальність експлуатанта ПС (Авіакомпанії "Азов-Авіа") перед третіми особами і власниками вантажу, а також члени екіпажу ПС були застраховані в Акціонерному страховому товаристві "Бусін".
Страхова сума КАСКО літака складає 1,495 млн. доларів США, застрахований ліміт відповідальності і страхові суми по членам екіпажу і авіаційного персоналу – у розмірах, передбачених чинним законодавством.
Страхування виконувалось згідно з Положенням "Про порядок і правила проведення обов'язкового авіаційного страхування цивільної авіації", затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України №1535 від 12 жовтня 2002 р. та Уніфикованими умовами Об'єднання лондонських страховиків.
АСТ "Бусін" уповноважило проводити страхове розслідування даного випадку компанію "Ейрклеймс Сі-Ай-Ес", яка є представництвом провідної міжнародної компанії з проведення страхових розслідувань і врегулювання авіаційних подій. На даний час спеціалісти компанії, після відвідання місця катастрофи, виконують аналіз зібраних документів, після чого страховій компанії буде надано звіт і складено страховий акт.  | Форіншурер