Іншуртех Faura допомагає страховикам та домовласникам зменшити ризики стихійних лих


Іншуртех Faura допомагає страховикам та домовласникам зменшити ризики стихійних лихInsurtech Faura, що використовує аналітику кліматичних даних та нерухомості для кращого розуміння ризику стихійних лих, залучив 500 тисяч доларів у своєму першому раунді фінансування, щоб допомогти страховим компаніям і домовласникам зменшити ризик стихійних лих.

Faura вже співпрацює зі страховиками щодо ризиків, пов’язаних із лісовими пожежами та вітром, пропонуючи оцінки ризиків, які перетворюються на дії, які безпосередньо пов’язані з договорами страхування домовласників.

Передпосівний раунд очолив Honors Fund від CEAS Investments за участю MetaProp, Dorm Room Fund, Responsibly Ventures і групи інвесторів-ангелів.

Фінансування дозволить Faura розширити діяльність та продовжити місію трансформації ландшафту майнового страхування. Крім того, Faura була прийнята до програми MetaProp Accelerator, де вона приєднається до шести інших proptech стартапів для програми 2024 року.

Останніми роками міста по всій території США постраждали від стихійних лих, таких як лісові пожежі на Мауї та повені на північному сході та у Флориді; активність стихійних лих, яка тільки зростає. Це призвело до того, що будинки потребують модернізації, щоб підвищити їх захист і живучість. На даний момент існує дуже мало програм покращення, які додають цінність і зменшують тертя для домовласника.

Faura допомагає в цьому, інтегруючи страхові поліси та пропонуючи стимули для домовласників, які відображаються в їхніх полісах.

"Наша мета — допомогти страховикам отримати дані, необхідні для кращого розуміння ризиків свого портфеля. Ми повинні надати андеррайтерам кращі інструменти для допомоги в процесі прийняття рішень щодо ризиків", каже Валькірія Холмс, співзасновник і генеральний директор Faura. "Ми допомагаємо страховим компаніям і власникам будинків зменшити ризики стихійних лих, надаючи їм дані про майнові та кліматичні ризики та покращуючи стимулювання безпеки страхувальника".

Під час процесу попереднього андеррайтингу власники будинків отримують сповіщення та оцінку ризику від своєї страхової компанії, щоб допомогти зібрати більше інформації про ризики.

Зараз компанія обслуговує домовласників і агентів на Гаваях, Каліфорнії, Орегоні та Техасі, а незабаром планує розширити свою діяльність у Флориді.

Завдяки цьому процесу стартап отримав розуміння страхової галузі. Навігація складнощів особистого, комерційного, майнового, автострахування та страхування орендарів, а також спеціалізованого страхування породила складність у задоволенні різноманітних потреб різних зацікавлених сторін.

Незважаючи на ці труднощі, іншуртех досяг значного прогресу. За останній квартал кількість проведених оцінок зросла з приблизно 100 на місяць до понад 600 на місяць. Обслуговуючи як страхові компанії, так і агентства, Faura диверсифікувала свій підхід і подвоїла свої угоди за останній місяць.  | Форіншурер / Beinsure