Іншуртех CoverTree залучив $13 млн фінансування серії A на розвиток корпоративного страхування майна


Іншуртех CoverTree залучив $13 млн фінансування серії A CoverTree, страховий стартап, який спеціалізується на страхуванні майна, залучив 13 мільйонів доларів у раунді фінансування серії A, збільшивши загальну суму фінансування до 23 мільйонів доларів.

Інвестиції були залучені за участі фондів AV8 Ventures, Distributed Ventures, Detroit Venture Partners, Ludlow Ventures і Annox Capital.

Нове фінансування дозволить стартапу розширити діяльність в кількох штатах, включаючи Арізону, Індіану, Мічиган, Нью-Мексико, Огайо, Іллінойс і Теннессі, що відображає його стратегію географічного розширення та доступності страхових продуктів.

Іншуртех має намір розширити асортимент продуктів, який включає в себе запуск Maple, програмного забезпечення для управління страхуванням резидентів, Bonsai, платформи для зв'язування та андеррайтингу, і Sequoia, системи для автоматизованого андеррайтингу та котирування.

«За допомогою нового фінансування ми продовжуватимемо впроваджувати інновації, розширювати свою географію та, зрештою, забезпечувати спокій ще більшій кількості людей завдяки нашим високотехнологічним і точним рішенням для страхування житла», говорить Адарш Рачмейл, співзасновник і генеральний директор CoverTree.

Керівництво компанії наголосило на викликах і можливостях у своїй ніші ринку. Адарш Рачмале підкреслив традиційне нехтування спеціальним страхуванням і промисловими будинками з боку великих страховиків, вказавши на неефективність і високі витрати, які перекладаються на споживачів. У партнерстві з Markel вони прагнуть змінити цей сегмент, використовуючи різні варіанти страхового покриття, андеррайтинг та передові технології для покращення досвіду клієнтів.

Компанія Portage, відома своїми інвестиціями в сферу страхових технологій, висловила підтримку співпраці з CoverTree. Після чергового раунду фінансування Адам Фелескі, співзасновник і генеральний директор Portage, взяв на себе більш безпосередню роль у керуванні стратегічним напрямком компанії, приєднавшись до її ради директорів.

«Новий підхід CoverTree до страхування промислового майна узгоджується з нашою стратегією інвестування в компанії, які використовують технології для розширення існуючих великих нішевих ринків», — говорить Адам Фелескі, співзасновник і генеральний директор Portage.

«Наступний етап зростання додає новий вимір до технологічної платформи CoverTree із запуском продуктів, що поєднують корпоративне програмне забезпечення, андеррайтинг та штучний інтелект. Ми впровадили інновації за допомогою унікального рівня абстракції, інтегрованого з нашими основними системами, що дозволяє нам розвиватися в різних каналах розподілу», — говорить Дівянш Шарма, технічний директор CoverTree.  | Форiншурер / Beinsure media