AON завершив придбання страхового брокера NFP


AON завершив придбання страхового брокера NFPМіжнародний страховий брокер AON завершив придбання NFP, брокера ринку страхування майна та від нещасних випадків, консультанта з виплат, менеджера капіталу та радника з пенсійних планів. AON уклав угоду з фондами, пов’язаними з основним спонсором капіталу NFP, Madison Dearborn Partners (MDP), і фондами, афілійовані з HPS Investment Partners, на 13 мільярдів доларів, включаючи 7 мільярдів доларів готівкою та прийнятими зобов’язаннями, а також 6 мільярдів доларів у вигляді акцій Aon.

"Завдяки високопродуктивним командам, передовому контенту та можливостям, що додатково підтримується нашою операційною платформою Aon Business Services, ми створимо більше цінності для наших клієнтів, а також підвищимо довгострокове створення цінності для акціонерів для інвесторів", зазначив Грег Кейс, генеральний директор Aon.

Придбання NFP розширює присутність Aon в сегменті ринку з більш ніж 7700 професіоналами та можливостями у сфері посередництва у сфері страхування майна та страхування від нещасних випадків, консультування з питань виплат, управління капіталом та консультування щодо пенсійних планів.

NFP працюватиме як «незалежна та зв’язана» платформа, що надаватиме можливості Aon. Її продовжить очолювати генеральний директор NFP Дуг Хаммонд, який підпорядковується президенту Aon Еріку Андерсену.

Більш швидка, ніж очікувалося, дата закриття угоди сприяє реалізації стратегії брокерів на рік раніше, ніж було змодельовано під час оголошення.

Інвестиційний банк UBS виступив ексклюзивним фінансовим консультантом Aon щодо угоди. Citi виступала фінансовим радником і консультує Aon щодо фінансування угоди. Cravath, Swaine & Moore LLP і McDermott Will & Emery LLP виступили зовнішніми юридичними радниками Aon. Evercore виступив провідним фінансовим радником NFP за підтримки Barclays, BofA Securities, Inc., Deutsche Bank Securities Inc., Jefferies LLC і TD Securities.  | Форіншурер