Іншуртех Estaly залучив $3,8 млн початкового фінансування від OneRagtim


Іншуртех Estaly залучив $3,8 млн початкового фінансування від OneRagtimInsurtech Estaly залучив $3,8 млн початкового фінансування від венчурних фондів OneRagtime, CDG Invest і 20 інвесторів-ангелів. CDG Invest через свою програму 212Founders інвестувала $500 тис. у раунд фінансування Estaly, разом із OneRagtime і бізнес-ангелами, на загальну суму $10,6 млн.

Початкове фінансування дозволить Estaly зміцнити свої позиції в страховій екосистемі та стати лідером у сфері страхування та послуг.

Заснована у 2022 році компанія Estaly працює у Франції та Бельгії та пропонує захист продукції через продавців для широкого асортименту товарів, використовуючи інноваційні технології для вдосконалення та оптимізації процесу страхування. Стартап працює з понад 300 продавцями та планує розширити свою діяльність на Іспанію та Італію наступного року.

Estaly прагне демократизувати доступ до страхування, спрощуючи роботу користувача, роблячи послугу доступнішою для всіх.

У рамках своєї місії з підтримки підприємництва та розвитку марокканської економіки програма 212Founders сприяла 19 початковим фінансуванням і фінансуванням серії A з 2019 року на загальну суму 113 мільйонів дирхамів.

«У 2024 році ми зосередимося на французькому ринку. У 2025 році ми прагнемо вийти на основні європейські ринки: Іспанію, Італію та Бенілюкс», — говорить Матіс Батул, генеральний директор і співзасновник Estaly.

Компанія зосереджується на використанні аналітики великих даних, штучного інтелекту та цифрових платформ, щоб забезпечити більш ефективне надання послуг, персоналізовані страхові продукти та покращити взаємодію з клієнтами.

Ці технології дозволяють Estaly пропонувати конкурентоспроможні ціни на страхове покриття, швидшу обробку претензій і більш точну оцінку ризиків, задовольняючи постійно зростаючі потреби сучасних клієнтів.  | Форіншурер