Marsh McLennan купує агенцію Fisher Brown Bottrell Insurance за $316 млн


Marsh McLennan купує Fisher Brown Bottrell Insurance за $316 млнMarsh McLennan, дочірня компанія страхового брокера Marsh, уклало угоду про придбання Fisher Brown Bottrell Insurance у Trustmark National Bank.

FBBINSURANCE зі штаб-квартирою в Джексоні, штат Міссісіпі, входить до п’ятірки найбільших страхових агенцій США, афілійованих із банками, і одним із найбільших агентств на південному сході.

Заснована в 1936 році, FBBINSURANCE спеціалізується на наданні послуг зі страхування комерційної власності/від нещасних випадків, гарантій та виплат працівникам для компаній і фізичних осіб на південному сході. Після закриття команда агенції, включаючи генерального директора Скотта Вудса, приєднається до Marsh McLennan Agency і продовжить працювати зі своїх існуючих 10 офісів у Міссісіпі, Алабамі та Флориді.

«Сильна регіональна присутність FBBINSURANCE, орієнтований на клієнта підхід і чудове лідерство були привабливими, оскільки ми шукали високоякісне агентство для розширення нашої присутності на південному сході», — сказав Пітер Краузе, президент і генеральний директор південно-східного регіону Marsh McLennan Agency.

Пан Вудс додав: «Приєднавшись до агентства Marsh McLennan, ми продовжуватимемо надавати стратегії управління ризиками для унікальних ризиків клієнтів, маючи розширений доступ до глобальних ресурсів і чудову команду колег, з якими можна співпрацювати».

Згідно з умовами угоди, Marsh McLennan Agency заплатить $315,9 млн готівкою, за умови звичайного коригування закупівельної ціни. Угода очікує на схвалення регуляторних органів і стандартних умов закриття, і очікується, що вона буде завершена протягом другого кварталу 2024 року.  | Форіншурер / Beinsure