Ринок страхування від нещасних випадків і медичного страхування в Північній Америці до 2026 року зросте до $1,5 трлн


Ринок страхуванняПрогнозується, що обсяг страхових премій у галузі страхування від нещасних випадків та здоров’я (PA&H) у Північній Америці зросте з 1,2 трильйона доларів у 2021 році до 1,5 трильйона доларів у 2026 році при середньорічному темпі зростання (CAGR) у 5,2%, підкріпленому збільшенням обізнаності щодо медичного страхування та зростання витрат на охорону здоров’я через пандемію COVID-19.

Відповідно до останнього звіту GlobalData North America Personal Accident and Health Insurance, було встановлено, що США є провідним і найрозвиненішим ринком охорони здоров’я в світі, і на нього припадає 97% страхових премій Північної Америки в галузі охорони здоров’я, пише Beinsure. Завдяки відновленню зайнятості, пом’якшенню обмежень на поїздки та двозначним числом учасників програми Medicaid, що збільшило попит на поліси PA&H індустрія страхування у США зросла на 5,3%.

Основною темою для страховиків PA&H будуть зміни в правилах і нормах щодо абортів у Північній Америці після рішення Верховного суду США скасувати справу Ро проти Вейда. Оскільки очікується, що 50% штатів США приймуть це рішення, страховики повинні будуть внести зміни в свої договори страхування, щоб врахувати цю зміну.

Постанова також вплине на політси як індивідуальних, так і корпоративних туристичних подорожей, оскільки люди прагнуть отримати доступ до медичних послуг за межами штату. Повний вплив цього рішення очікується протягом наступного року. Загалом очікується, що ринок страхування від страхування здоров’я та охорони здоров’я США зросте на 5,2% протягом 2021–2026 років.

Страхування від нещасних випадків і здоров’я (PA&H) у Північній Америці: премії та темп зростання, 2017–2026F

Страхування від нещасних випадків і здоров’я (PA&H) у Північній Америці

На частку Канади припадає 1,6% регіональних премій PA&H. Зростання витрат на охорону здоров’я спричинило попит на приватне страхування, яке доповнює медичні послуги, які не охоплюються державними схемами охорони здоров’я, як-от ліки, що відпускаються за рецептом, стоматологія, окуляри та госпіталізація.

Очікується, що зростаюча популярність пакетних планів, що охоплюють кілька ризиків в рамках одного плану, стане помітним фактором страхування. У 2021–2026 роках ринок страхування PA&H у Канаді, за оцінками, зросте на 5,9% у середньому.

Решта 1,4% регіонального ринку займала Мексика. Це найшвидше зростаючий ринок із зростанням на 19,3% у 2021 році, оскільки обізнаність про страхування, викликана пандемією, допомогла збільшити попит на медичне страхування. Очікується, що в 2021–2026 роках галузь зросте на 8,1% у середньому.

На додаток до зростання витрат на охорону здоров’я, цифровізація в охороні здоров’я, збільшення попиту на послуги телемедицини через пандемію та обізнаність щодо психічного здоров’я також сприяли зростанню страхування PA&H у регіоні.

Такі відомі страхові компанії, як Anthem, United Health, Atena та Cigna у США, пропонують послуги телемедицини у своїх страхових полісах. Перебуваючи в Мексиці, BBVA Bancomer у партнерстві з Bupa Mexico у 2021 році запустили «ваш приватний лікар» — перше повністю цифрове медичне страхування.

Очікується, що поява гібридних моделей віртуального особистого спілкування, зосереджених на специфічній допомозі, такій як психічне здоров’я та фізіотерапія, також очікує більшої інтеграції з приватним медичним страхуванням. Прикладом є послуги Amazon Care, які охоплюють віртуальні та стаціонарні послуги, які можна обслуговувати через приватне медичне страхування з доплатою, співстрахуванням і франшизою згідно з програмою страхування.

Очікується, що північноамериканський ринок страхування PA&H продовжуватиме зростати протягом наступних п’яти років і спостерігатиме подальший розвиток, охоплюючи оцифровку та налаштування для подолання зростання витрат на медичне обслуговування. Однак нормативні зміни, пов’язані з нещодавнім рішенням про заборону абортів, і занепокоєння щодо рецесії через триваючу російсько-українську кризу можуть ще більше вплинути на його зростання.  | Форіншурер