Generali завершив придбання страховика медпрацівників La Médicale у Crédit Agricole Assurances


Італійська страхова компанія Generali завершила придбання La Médicale, страхової дочірньої компанії Crédit Agricole Assurances, що займається страхуванням медичних працівників.

Generali також завершила купівлю портфелю Predica, яке продається та управляється La Médicale. Після отримання всіх необхідних схвалень від відповідних регуляторних органів та органів з питань конкуренції.

Переговори про придбання почалися в листопаді 2021 року, пише Beinsure.com. M&A було завершено після отримання всіх необхідних дозволів від відповідних регуляторних органів та органів з питань конкуренції.

Це придбання є частиною стратегії Generali, спрямованої на зміцнення дистрибуції через агентів і консолідацію своєї позиції на ринку професіоналів шляхом придбання певної мережі незалежних професіоналів у сфері охорони здоров’я.

Mediobanca Banca di Credito Finanziario SpA та Zaoui & Co виступили фінансовими консультантами Generali щодо угоди, а Herbert Smith Freehills Paris LLP – юридичним радником.

«Ця транзакція відповідає нашому стратегічному плану «Lifetime Partner 24: Driving Growth» і дозволяє нам зміцнити наші позиції в сегментах «Охорона здоров’я», «Індивідуальний захист» і «Майно та несприятливі випадки», одночасно поширюючи наші амбіції «Довічне партнерство» на нових клієнтів. Це придбання також демонструє нашу здатність визначати зовнішні можливості зростання на ключових ринках, де ми хотіли б розширюватися», — сказав Філіп Донне, генеральний директор Generali Group.  | Фориншурер