Запуск електронної платформи розміщення ризиків Лондонського страхового ринку NextGen 2.0 відкладено


Запуск електронної платформи розміщення ризиків Лондонського страхового ринку NextGen 2.0 відкладеноЧерговий етап запуску електронної платформи розміщення ризиків Лондонського страхового ринку було відкладено на лютий наступного року.

Згідно з новим повідомленням, Placing Platform (PPL) все ще завершує комерційні деталі планів з Deloitte, і очікується, що вони будуть задовільно завершені протягом наступних двох тижнів. Детальні плани щодо переходу на NextGen 1.0 у лютому 2023 року будуть розроблені після ринкових консультацій у 4 кварталі 2022 року, пише Beinsure.com.

Компанія повідомила, що в лютому наступного року PPL також опублікує детальні технічні специфікації для API, необхідних для підтримки розміщення та замовлення. Також було сказано, що NextGen 2.0, який буде доступний на ринку в червні-липні 2023 року, включатиме ці API разом із покращеннями зручності використання, узгодженими з PPL Market User & Ops Committee.

У грудні минулого року Бронек Масояда, голова правління PPL, заявив, що постачання наступного покоління платформи відбудеться у 2022 році. Але це відклалося з травня 2022 року на вересень.

У 2021 році напередодні очікуваного виходу наступного покоління платформи PPL було стабільним. Іншуртех повідомив про збільшення кількості пов’язаних ризиків на 17% порівняно з попереднім роком із 160-346 у 2020 році до 187-374 у 2021 році.

Окремо в 3/4 кварталі 2022 року розпочнеться робота над розробкою дорожньої карти для узгодження PPL із F@L та роботою Ради даних. Ця робота з узгодження встановить шлях до захоплення полів даних, викладених у нещодавно опублікованому записі основних даних. Ця робота буде проводитися командою Deloitte.   | Фориншурер