Verisk запускає нову послугу для P&C-страховиків для врегулювання збитків - ClaimSearch


Постачальник послуг страхування та аналітики Verisk оголосив про запуск послуги, яка допоможе страховикам майна та нещасних випадків підвищити ефективність обробки страхових претензій.

Клієнти, які використовують рішення Verisk ClaimSearch, тепер можуть отримати доступ до перших повідомлень про втрату (FNOL) і телематичних даних страховика, необхідних для інтеграції.

У рамках існуючої програми нова ініціатива FNOL використовуватиме дані про претензії Verisk для розширення інформації.

Verisk пояснив, що ця ініціатива автоматизована завдяки процесу обміну записами в універсальному форматі (UF), який наразі використовують понад 30 систем врегулювання і понад 700 страхових компаній.

Сервіси FNOL будуть розроблені для забезпечення безперебійного потоку даних між довіреною віртуальною приватною хмарною мережею Verisk і системами претензій абонентів через існуючі API, вимагаючи невеликих технологічних ресурсів страховика для інтеграції.

ClaimSearch має понад 1600 передплатників, включаючи страховиків, страхувальників та сторонніх адміністраторів (TPA), що поширюється на понад 90% страхового ринку США.

Потік даних FNOL може допомогти клієнтам оптимізувати обробку претензій. Крім того, відкриття екосистеми ClaimSearch для джерел від сторонніх постачальників даних, таких як Driver Technologies, допоможе створити додаткову ефективність і допоможе зменшити або усунути помилки при введенні даних.

Телематичні дані, що надходять від таких партнерів, як Driver Technologies, компанії мобільних технологій на основі штучного інтелекту, покращать цю послугу.

Надаючи відео, телематику та аналітику при першому сповіщенні про збитки, ми дозволяємо страховикам краще обслуговувати водіїв після ДТП. Наша платформа DriverCloud дозволяє водіям, операторам автопарків і страховикам ділитися та керувати відео та даними про водіння з мобільного додатка Driver або будь-якого стороннього джерела відео, кажуть у Verisk.  | Фориншурер