At-Bay запускає нову програму кіберстрахування за підтримки Trisura та HSB


Компанія з кіберстрахування At-Bay оголосила про запуск нової страхової програми за підтримки двох лідерів у сфері спеціального страхування – Trisura Specialty Insurance Company та The Hartford Steam Boiler (HSB).

Trisura є новим страховиком програми кібер-технічних помилок та упущень (E&O), тоді як HSB залишається найбільшим перестраховиком At-Bay, збільшивши свої зобов’язання щодо капіталу на 2022 рік порівняно з попереднім роком.

Нова програма також підтримується групою партнерів із перестрахування та власною новоствореною кептивною перестраховою компанією At-Bay, що спільно забезпечує потенціал для підтримки довгострокових ініціатив щодо зростання.

Оскільки в 2021 році валові страхові премії At-Bay перевищили 240 мільйонів доларів, що на 600% більше, ніж у попередньому році, нова програма надає At-Bay додаткову страхову місткість для подальшого зростання, зберігаючи при цьому загальне ядро кіберпрограми компанії, включаючи умови, апетит, ціни та власні послуги активного моніторингу ризиків.  | Фориншурер