Стажування в Республiцi Польща для української молоді


В рамках Року Польщі в Україні Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку спільно з Вищою Школою Управління та Маркетингу (м. Варшава) продовжують реалізацію проекту "Польські економічні реформи очима української молоді", що передбачає 5-денні стажування в Республіці Польща. Найближчі поїздки заплановані на період з 29 травня по 6 червня, а також з 26 червня по 2 липня 2004 року.

Упродовж літа та на протязі 2004/2005 навчального року проект передбачає організацію 5-денних стажувань в Республіці Польща для молодих спеціалістів та студентів, які працюють або навчаються на спеціальностях економічного та юридичного профілю.

Стажування включає три основні компоненти – навчання на базі провідного закладу освіти, зустрічі в різноманітних організаціях та установах, а також ознайомлення з культурними та історичними цінностями та пам’ятками, спілкування з ровесниками.

Головна вимога для учасників проекту –бажання, оплата за участь та наявність закордонного паспорту.

Мета стажувань – продемонструвати молоді позитивні тенденції в економіці Польщі, які з’явились завдяки реформуванню економіки, побудові ринкових відносин, громадянського суспільства, вступу Польщі до Європейського Союзу та інших Євроатлантичних структур.

В рамках даного проекту формуються групи молодих спеціалістів та молодих економістів, які виїжджають до Республіки Польща (м. Варшава), де на базі Вищої Школи Управління та Маркетингу матимуть можливість пройти 5-денну тренінгову програму та стажування за наступними темами:
- Міжнародні фінанси
- Міжнародний маркетинг
- Об’єднання Польщі з Європейським Союзом
- Економічне право Польщі після об’єднання з ЄС

Вища Школа Управління та Маркетингу займає 4 місце серед недержавних учбових закладів в рейтингу журналу “News Week”. Під час стажувань спеціалісти також відвідають Державне казначейство Республіки Польща, Торгово-промислові палати, економічні відділи воєводських управлінь та муніципалітетів, банки Поштовий та РКО S.A. (який є одним з великих комерційних банків), провідні підприємства регіону, а також зможуть зустрітись з молодими менеджерами в Польській Раді Бізнесовій.

Під час відвідування Республіки Польща спеціалісти зможуть дізнатись про хід реформ, про результати реформування економіки, ефективне управління, побачити на власні очі, які результати дає економічна політика Уряду Республіки Польща та вступ країни до ЄС.

Учасники стажування отримають відповідний диплом Вищої Школи Управління та Маркетингу (м. Варшава) про прослуханий курс лекцій.

Вартість поїздки при формуванні групи з 40 осіб – 340 доларів США за одного учасника (240 доларів США для студентської молоді). До суми входить дорога Київ-Варшава-Київ, страхування, дворазове харчування в Варшаві, проживання в Варшаві, роздаткові матеріали, оплата професорам Вищої Школи Управління та Маркетингу. Культурна та екскурсійна програми, а також вечірнє харчування – здійснюються за додаткові кошти учасників проекту.

Найближча поїздка запланована на період з 29 травня по 6 червня 2004 року, наступна – з 26 червня по 2 липня 2004 року.

Прохання до учасників в строк до 24 травня 2004 року направити на нашу адресу анкети претендентів, що додаються та в строк до 27 травня поточного року сплатити за участь у проекті.

Даний проект не є одноразовим, тобто подібні поїздки стажування будуть проводитись регулярно, відповідно формуванню груп. Інформуйте організаторів про Вашу зацікавленість в участі шляхом надсилання анкет учасників.

Рік Польщі в Україні, і, зокрема даний проект, дозволять зорієнтувати молодь, задіяну в економічній сфері, на впровадження ринкових принципів і підходів в народногосподарський комплекс Вашої області.

Президент АСМБР
А.В. Мельник
Вик.: А.С. Шуран
Тел.: (05366) 3-30-13, 3-40-54

Детальну інформацію та Анкету можна отримати тут

[email protected]  | Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку