Співробітництво банка «Аваль» та СК «Еталон» триває


Банк «Аваль» та СК «Еталон» планують приступити до масового продажу страхових полісів від’їжджаючих за кордон через мережу відділень банку. Про це повідомив голова правління СК «Еталон» Володимир ДОЦЕНКО на прес-конференції, що відбулася 21 квітня п.р. у центральному офісі банку (м. Київ, вул. Лєскова, 9).

За словами В.ДОЦЕНКА, страховий продукт «Страхування подорожуючих за кордон-Банк» складається із двох модулів — «Послуги асистансу для подорожуючих за кордон» та «Страхування подорожуючих від нещасних випадків».

Як повідомив В.ДОЦЕНКО, модуль «Послуги асистансу для подорожуючих» розроблено СК «Еталон» з метою захисту майнових інтересів фізичних осіб під час подорожі за кордон і передбачає відшкодування вартості наданих застрахованій особі медичних та транспортних послуг, а також страхування від нещасних випадків (страхова сума складає 1 тис. грн.). Модулем передбачено п’ять програм страхування осіб, які від’їжджають за кордон, що відрізняються за лімітом відповідальності страховика (страховою сумою).

У межах цього модуля страховик відшкодовує витрати на послуги асистансу, надані застрахованій особі під час її перебування за кордоном. Врегулювання страхових випадків здійснюватиметься міжнародною асистуючою компанією "CORIS".

Договори страхування, укладені за програмою «Страхування подорожуючих за кордон», діятимуть лише за межами України (за винятком країн, де ведуться військові дії) і можуть бути укладеними на термін від 7 днів до 1 року. Страхова сума встановлюється в межах від 10 тис. до 75 тис. євро (залежно від програми страхування). Розмір страхових тарифів залежить від терміну, на який укладається договір страхування, а також страхової суми, обраної страхувальником.

Модуль «Страхування від нещасних випадків подорожуючих за кордон» передбачає страхування від нещасних випадків (травматичного ушкодження, іншого розладу здоров’я або смерті застрахованої особи внаслідок нещасного випадку), що діє у той самий період і на тій самій території, що й страхування медичних та інших витрат. Страхова сума встановлюється у розмірі 1 тис. грн.   | «Аваль»