VIG об'єднує страховиків життя Aegon, Compensa Życie та Vienna Life в одну компанію


VIG обНова компанія, яка утвориться після злиття компаній страхування життя Aegon, Compensa Życie та Vienna Life, запланованого на 4-й квартал 2024 року, працюватиме під брендом Vienna Life. Зі збереженням назви однієї з компаній, що об'єднуються, новий суб'єкт ринку пройде складний ребрендинг, зазначили в австрійській Vienna Insurance Group, яка володіє компаніями в Польщі.

«Об’єднання наших трьох компаній дає нам нові, більші можливості для розвитку страхвого бізнесу та пропонування комплексних страхових рішень клієнтам і партнерам. У рамках нашої бізнес-стратегії ми маємо план прибуткової діяльності. У той же час ми будемо єдиною компанією, яка представлятиме нашого власника на польському ринку, щоб найкраще відображати нашу здатність до адаптації, наші амбіції та цілі групи», – прокоментував Томаш Боровскі, генеральний директор Vienna Life і кандидат на посаду генерального директора об’єднаних компаній.

Після злиття Vienna Life увійде до числа найбільших гравців на ринку страхування життя з широким портфелем продуктів і послуг. Сьогодні лідером є польська страхова група PZU.

На нового об'єднаного страховика припадатиме частка ринку близько 9%, забезпечивши №4 рейтингу страховиків життя Польщі.

Vienna Life надає доступ до страхових, заощаджувальних та інвестиційних продуктів в Польщі. Страховик належить Vienna Insurance Group, провідної страхової групи в Центральній та Східній Європі, що працює в 25 країнах, чиє коріння сягає 1824 року.

"Ми постійно шукаємо нові шляхи розвитку та розробляємо інноваційні проекти, щоб динамічно реагувати на потреби клієнтів. Ми пропонуємо індивідуальні варіанти управління вашим капіталом. Ми прагнемо, щоб наша діяльність створювала відчуття безпеки та можливість досягти фінансової незалежності. Ми для людей, які хочуть скористатися своїми життєвими можливостями незалежно від обставин і змін, які відбудуться з ними в найближчому і віддаленому майбутньому. Ми показуємо шлях і надихаємо - ми хочемо, щоб наші клієнти могли насолоджуватися результатами власних рішень", йдеться у мото страховика.

Vienna Life створила спеціалізовані сервіси для клієнтів, такі як inPlus, Fund Alert, Investbox і Rebalancing, які пропонують широкий спектр можливостей для планування, збереження та інвестування коштів.   | Форіншурер