Індонезійський іншуртех Qoala залучив $47М на розробку SaaS-платформи


Індонезійський іншуртех Qoala залучив $47М на розробку SaaS-платформиІндонезійський страховий стартап Qoala завершив раунд фінансування Серії С, залучивши 47 мільйонів доларів. Раунд спільно очолили відомі інвестори PayPal Ventures і MassMutual Ventures за участі MUFG Innovation Partners, Ohana Holdings, Flourish Ventures, Eurazeo та AppWorks.

Заснована в 2018 році Харшетом Лунані та Томмі Мартіном, Qoala поєднує великі дані та машинне навчання, щоб спростити процес страхування та покращити взаємодію з клієнтами, зробивши страхування доступнішим, доступнішим і зрозумілішим.

Стартап використовує інноваційну модель продажів страхових продуктів, співпрацюючи з маркетологами та платформами електронної комерції, щоб охопити широку базу клієнтів. Споживачам зручно купувати страховку безпосередньо через мобільний додаток Qoala, кажуть в компанії.

Місія компанії полягає в тому, щоб збільшити проникнення страхування та допомогти захистити більше людей фінансово за допомогою інноваційних та зручних технічних рішень на ринку Індонезії. «Наша місія щодо демократизації страхування залишається непохитною, і завдяки інвестиціям ми готові запроваджувати інновації, достатні ресурси для подальшого розширення асортименту продукції, підвищення технологічних можливостей і зміцнення нашої присутності на внутрішньому та міжнародному страховому ринку», — каже Харшет Лунані, засновник і генеральний директор Qoala.

«Позиціонуючи себе як найкраще рішення як для платформ, орієнтованих на споживачів, так і для традиційних страхових агентів, Qoala надає споживачам у Південно-Східній Азії вкрай необхідні інструменти для страхового захисту», — зазначив Александрос Боттенбрух, керівник PayPal Ventures.

Qoala пропонує страхові продукти, включаючи страхування подорожей, здоров’я, автотранспорту та майна, що обслуговує як фізичних осіб, так і компанії. Стартап має унікальний підхід, який включає такі функції, як автоматизовану обробку претензій, яка значно прискорює врегулювання, і мікрострахові продукти для обслуговування ширшої демографічної групи.

Qoala пережила швидке зростання та розширення в Південно-Східній Азії за значної підтримки компаній венчурного капіталу, що підкреслює її успіх і потенціал руйнування традиційної страхової галузі.  | Форіншурер / Beinsure Media